Alumni

Historie:

Een tijd lang heeft het bestuur van de wortel alumniactiviteiten georganiseerd. In oktober 2019 is het stokje overgedragen aan W.S.V. Desda. Wij zijn dus nu op zoek naar alumni die in de ‘wortelcie’ willen plaatsnemen en/of alumni die we mogen benaderen als het gaat om ideeën voor nieuwe activiteiten. Als je daar belangstelling voor hebt, meld dat dan via wortelcie@desda.org Je hoeft niet bang te zijn dat dit veel tijd kost want, het organiseren van de activiteiten ligt voor het grootste deel in handen van W.S.V. Desda, het gaat meer om de ideeën en de klankbordfunctie.

Rompertjes:

In de september ALV 2019 is het plan ingestemd om W.S.V. Desda rompertjes aan te schaffen. Als een (oud) lid van W.S.V. Desda een kind krijgt en het geboortekaartje opstuurt naar het bestuur (voor contact zie onderaan deze pagina), dan zetten wij het eenmalig in de nieuwsbrief en sturen we een rompertje terug. Wij kijken er naar uit!

Volgende activiteit:

De volgende activiteit die op de planning staat is het alumnidiner op 28 februari 2020. Het diner vindt plaats in De Waagh (Grote Markt 26 Nijmegen). Inloop is vanaf 18uur, om 18:30 zullen we beginnen met het diner. Bij het diner zijn zowel studenten als alumni uitgenodigd, dus er kunnen interessante gesprekken plaatsvinden. Voor het drie gangen diner met drankje betaalt u €15. Aanmelden kan via deze link. Voor vragen kunt u terecht bij wortelcie@desda.org

Om een idee te krijgen (en omdat er veel vraag naar was) zal ik hieronder een lijst met voornamen noteren en een grafiek uit welke jaartallen de aangemelde alumni komen. Deze lijst is van 20-02-2020

Dorianne
Jasper
Nico
Marko
Jan
Jeroen
Lianne
Famke
Jeroen
Carmen
Teun
Janneke
Mignon
Jan Willem
Marjan
Dieuwertje
Roel
Bart-Jan
Ben
George
Hans
Anna
Serge
Michiel
Hanne
Henk
Saskia
Micha
Lennaert
Abel
Jeroen
Tom


Voor vragen en of opmerkingen hebben we een wortelcomissie, deze is te bereiken via wortelcie@desda.org. Voor de geboortekaartjes/ rompertjes moet u bij het bestuur zijn.