Alumni

Historie

Een tijd lang heeft het bestuur van de Wortel alumniactiviteiten georganiseerd. In oktober 2019 is het stokje overgedragen aan W.S.V. Desda. Wij zijn dus nu op zoek naar alumni die in de ‘Wortelcie’ willen plaatsnemen en/of alumni die we mogen benaderen als het gaat om ideeën voor nieuwe activiteiten. Als je daar belangstelling voor hebt, meld dat dan via wortelcie@desda.org. Je hoeft niet bang te zijn dat dit veel tijd kost want, het organiseren van de activiteiten ligt voor het grootste deel in handen van W.S.V. Desda, het gaat meer om de ideeën en de klankbordfunctie.

Rompertjes

In de september alv 2019 is het plan ingestemd om W.S.V. Desda-rompertjes aan te schaffen. Als een (oud) lid van W.S.V. Desda een kind krijgt en het geboortekaartje opstuurt naar het bestuur (voor contact zie onderaan deze pagina), dan zetten wij het eenmalig in de nieuwsbrief en sturen we een rompertje terug. Wij kijken er naar uit!

Volgende activiteit

De volgende activiteit is nog niet gepland. De afgelopen activiteit was op 3 februari 2024. We gingen poolen en daarna naar een café vlakbij om na te kletsen.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u terecht bij de wortelcommissie, deze is te bereiken via wortelcie@desda.org. Voor de geboortekaartjes/rompertjes moet u bij het bestuur zijn.