Formorrow – profiel

De CareerCraft Academy
Met passie en plezier op de werkvloer

BIJ PROCAM…

 • kies jij zelf je baan bij één van onze opdrachtgevers.
 • volg jij het beste IT Traineeship van Nederland.
 • kies jij zelf welke trainingen bij jou passen.
 • krijg jij persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach.
 • werk jij intensief aan een bijzondere carrière.
 • ontwikkel jij jezelf als veelzijdige professional.

JOIN THE CAREERCRAFT ACADEMY
Ga voor succes met ons prijswinnende traineeship

In elk bedrijf zit IT verweven. Er zijn maar weinig plekken waar IT niet onmisbaar is. En als digital native ben jij gewild in de arbeidsmarkt. De keuzes zijn eindeloos en er wordt aan alle kanten aan jou getrokken. Maar hoe maak jij de keuzes die het best zijn voor jou? En hoe vind jij jouw plek binnen het bedrijf waar jij straks begint? Hoe haal jij het beste uit jezelf zodat jij het verschil maakt in jouw nieuwe baan? De CareerCraft Academy van Procam is speciaal ontwikkeld om jou te helpen met deze vragen. Dit tweejarige traineeship begint nadat jij jouw match hebt gevonden en aan de slag gaat bij jouw nieuwe werkgever. De CareerCraft Academy is een geïntegreerd programma van coaching, soft skills trainingen, technische trainingen, en workshops.

ONZE ACADEMY – WIE BEN IK? WAT KAN IK? WAT WIL IK?

Tijdens dit traineeship werk je aan je persoonlijke ontwikkeling (‘Wie ben ik?’), je functionele ontwikkeling (‘Wat kan ik?’) en je loopbaanontwikkeling (‘Wat wil ik?’). Deze drie vragen zijn het DNA van de CareerCraft Academy en staan centraal in alles wat wij doen. Want wij geloven dat jij jouw carrière het beste kan craften als je deze drie vragen goed voor jezelf kunt beantwoorden.

DE CAREERCRAFT ACADEMY ALS AVONTUUR
#
Ben je klaar voor de ontdekkingstocht naar jouw ideale carrière?

De CareerCraft Academy is een prijswinnend traineeship dat speciaal gemaakt is voor mensen zoals jij. De invulling van dit programma wordt afgestemd met jou, Procam en je toekomstige werkgever. Jij bent de regisseur van je eigen traineeship en maakt de CareerCraft Academy passend voor jou. Maar hoe ziet onze CareerCraft Academy er precies uit?

 • TAKE-OFF
  De CareerCraft Academy begint met de Take-Off: een onvergetelijk, one-of-a-kind en gezellig introductieweekend waar jij in een sfeervolle setting kennismaakt met Procam, je mede-trainees, en vooral: jezelf!
  Tijdens dit bijzondere weekend overwin je in de KUILtm-trainingssessie samen met je mede-trainees en beperkte middelen allerlei obstakels. Dankzij de ervaren KUILtm-trainers ontdek je alles over jouw houding en gedrag binnen een groep. En vooral wat voor effect dat heeft op wat jij wil bereiken. Een unieke en leerzame training waar je gegarandeerd van leert!
 • TRAININGEN
  In onze tweejarige CareerCraft Academy® doorloop jij een vast programma van soft skills trainingen. Deze trainingen zijn volledig afgestemd op jou als startend IT’er. Je volgt de trainingen met dezelfde groep, waardoor er een vertrouwelijke sfeer ontstaat waarin jij van én met je mede-trainees leert.
  Dit programma is zo samengesteld dat jij skills meekrijgt die jou in jouw hele IT-carrière zullen helpen — ongeacht waar je werkt. Met de CareerCraft Academy investeer je dus écht in jezelf.
  Soms heb je naast de soft skills trainingen ook behoefte aan technische trainingen in jouw nieuwe functie. In overleg met jouw manager en de opdrachtgever worden deze trainingen meegenomen in onze CareerCraft Academy.
 • WORKSHOPS
  Naast de trainingen in onze CareerCraft Academy kan je kiezen voor extra keuzetrainingen en keuzeworkshops. Jij bepaalt zelf welke workshops het beste bij jouw situatie passen. Helemaal op maat dus. Dat maakt het nét even specialer. Zo is de CareerCraft Academy echt aangepast op jouw IT-carrière. Heb jij zelf een onderwerp waar jij een workshop over kan geven? Leuk! Ook daar is ruimte voor, en we helpen je er graag bij.
 • COACHING
  Beginnen aan je allereerste echte baan kan best pittig zijn. Je loopt tegen situaties en verantwoordelijkheden aan die je tijdens je studie niet of nauwelijks bent tegengekomen. Als jij met de CareerCraft Academy start krijg jij een persoonlijke Carrière Coach, die aan de zijlijn staat van jouw IT-carrière. Maandelijks werk je doel- en resultaatgericht aan je persoonlijke doelen. Je wordt intensief begeleid door een coach die zijn of haar sporen in de IT-wereld heeft verdiend. Door de jarenlange ervaring van jouw coach kun je jij jezelf optimaal ontwikkelen binnen een dynamische IT-omgeving. Al onze coaches zijn gecertificeerd en zeer ervaren in de IT, en staan altijd voor je klaar!

Meld je nu aan voor de CareerCraft Academy op https://www.formorrow.nl/je-carriere/ en begin aan de ontdekkingstocht naar jouw ideale carrière!!