GX Software – profiel

GX

Wij maken organisaties digitaal succesvol

In kleine teams werken we intensief samen voor grote klanten. Talent en expertise worden mogelijk benut om het maximale uit jezelf te halen én continu bij te leren.

Van een website tot een Mijn Omgeving, een contentstrategie tot een marketingaanpak, wij bieden iedere klant de beste digitale ervaring. En bij iedere stap van het proces helpen wij, of het nu gaat om een strategie, technische realisatie of beheer. Voor ons is geen enkele digitale uitdaging is te groot.

A Great Place To Work

Natuurlijk hebben we een pingpongtafel. Een moderne kantoortuin. Vanzelfsprekend goede koffie. En we houden van op stap gaan met het hele team. Maar goed werkgeverschap gaat verder dan dat. Onze collega’s waarderen de fijne sfeer binnen de organisatie. Het feit dat je bij elke collega terecht kunt met welke vraag je ook hebt en de vrijheid die je als GX’er ervaart binnen onze platte organisatie. Dit wordt nog eens extra bevestigd met de Great Place To Work certificering, waarbij we een overall score van 9,0 wisten te behalen. En daar zijn we trots op.

Blijf groeien

Goed in je vel zitten en voldoening halen uit je werk vinden we belangrijk. Want dit zorgt voor blije en tevreden medewerkers. Als GX’er bieden we jou een uitdagende en afwisselende functie in een ambitieuze organisatie met toffe klanten! Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden afgestemd op jouw ambitie. Werken bij GX betekent jezelf uitdagen in je werk en persoonlijke ontwikkeling. En naast werk is er bij GX altijd ruimte voor ontspanning en gezelligheid in onze gameroom, tijdens de gezellige borrels en teamuitjes.

Nieuwsgierig naar GX?

Kom een keer op de koffie en ervaar de sfeer van GX. Eerst even verder lezen? Kijk dan op werkenbijgxsoftware.com.