Traineeship Software Developer

Je ontwikkelt een mooie applicatie op het werk. Die applicatie kan bijna alles inclusief je kantoorhond trucjes laten doen, je collega een digitaal seintje geven dat het zijn beurt is om koffie te halen en tegelijkertijd je klanten op afstand vanuit huis alle zaken laten regelen. Geweldig programma. Alleen ben jij de enige die snapt hoe de applicatie werkt. Dat ga jij als trainee Software Developer anders doen. Gebruiksvriendelijkheid is alles. Dat snap jij. Na jouw studie ga jij ervaring opdoen in het ontwikkelen en continu verbeteren van de software en applicaties bij onze klanten.

Het ontwikkeltraject in het traineeship Software Developer
De basis van ons traineeship Software Developer bestaat uit drie onderdelen.
• Kennismaking met House of Bèta, collega’s en ons opleidingsaanbod tijdens de onboarding
• Opdrachten bij onze klanten in de financiële dienstverlening, overheid en energiesector
• Onbeperkte brain training via ons Brain Development Lab, te beginnen met Excel/VBA, Python C# en andere relevante talen binnen de software-ontwikkeling

De opdrachten: jouw bèta talent inzetten
Als starter is het belangrijk dat je kennis van de business opdoet. Je gaat op je eerste opdracht vooral ontdekken hoe de dagelijkse operatie werkt bij een klant. Het is tenslotte lastig om een gebruiksvriendelijke app te ontwikkelen als je niet weet wat gebruikers doen. Gecombineerd met de extra basiskennis programmeren en testen die je opdoet tijdens de onboarding zie je al meteen hoe dingen beter kunnen, voor als jij verderop in het traineeship Software Developer aan de slag gaat als software developer, testspecialist of testautomatiseerder. Opdrachtgevers waar je dit mogelijk gaat doen zijn Dela en Nuon.

De opleidingen voor jou als trainee Software Developer
In het traineeship Software Developer ligt alle focus op de mogelijkheden ontdekken die bij jou passen binnen de IT, en met name binnen de wereld van het programmeren. Je start als bèta talent met een aantal basisopleidingen en kiest vervolgens voor opleidingen die passen bij jouw groeiambitie als programmeur. Onze opleidingsstraat is de leidraad, waarbij ook ruimte is om af te wijken. Een master behoort tot de mogelijkheden. De opleidingskeuzes maak je samen met je People Manager.

De coaching van jouw People Manager
Je People Manager is er voor jou. Een traineeship bij House of Bèta betekent niet alleen mooie opdrachten en passende opleidingen en vaardigheidstrainingen. Maar vooral ook coaching op professioneel en persoonlijk vlak van jouw eigen People Manager. Je ontmoet hem of haar al tijdens het tweede sollicitatiegesprek. Jullie bespreken tijdens de onboarding doelstellingen, visie op jouw carrière en het ontwikkelmodel van House of Bèta. Na de onboarding volgt al snel het intakegesprek voor je eerste opdracht. Ook daarop bereidt jouw People Manager je voor. Daarna houdt hij of zij een vinger aan de pols terwijl jij op opdracht bent. Loopt alles nog soepel? Hou je nog voldoende vrije tijd over? Ben je nog net zo fit en vitaal als toen je vol energie het gebouw binnenliep voor je sollicitatiegesprek? Als het antwoord ja is, loop je waarschijnlijk mooi op schema om door te stromen naar bèta professional!

Wat bieden we onze Bèta’s?

• Oriënteren in de IT met de veiligheid van een vast dienstverband
• Een mooi salaris dat groeit met het tempo van jouw ontwikkeling
• Je eigen fulltime coach in de vorm van een People Manager
• Kilometers maken met jouw eigen leaseauto en tankpas die je ook privé kunt gebruiken
• Een warm welkom in een op groei gericht huis vol andere bèta talenten

Wat vragen we van onze Bèta’s?
• Een afgeronde wo bachelor of master (bèta-achtergrond is een sterke prè)
• Affiniteit hebben met ons geloof in groei en ontwikkeling
• Beschikken over een creatieve, nauwkeurige en resultaatgerichte instelling
• Flexibel zijn qua inzetbaarheid
• Wonen in de Randstad

Werk maken van deze vacature?
Solliciteer op het traineeship Software Developer en vertel ons waarom jij de geschikte kandidaat bent via: https://www.houseofbeta.nl/traineeships/traineeship-software-developer/. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact op met Rik via rik.vanderveen@talent-pro.com of 06 – 15 90 85 01.