Traineeship Financial Risk

Het bepalen van risico’s. We zijn er onbewust vaak mee bezig. Het risico op een nat pak als je zonder jas de deur uitgaat, of de twijfel over dat laatste drankje op de zaterdagavond. In het traineeship Financial Risk houd jij je bezig met een ingrijpender soort risico’s. Je gaat werken met enorme hoeveelheden data, waarmee je niet voor jezelf, maar voor bedrijven en soms wel duizenden particulieren risico’s gaat berekenen. Met jouw sterk onderbouwde kwantitatieve risico-inschattingen en de door jou ontwikkelde risicomodellen maak jij verstandige beslissingen mogelijk. Eitje, toch?

Het ontwikkeltraject in het traineeship Financial Risk
De basis van ons traineeship Financial Risk bestaat uit drie onderdelen.
• Kennismaking met House of Bèta, collega’s en ons opleidingsaanbod tijdens de onboarding
• Jouw kennis in de praktijk brengen bij onder andere financiële dienstverleners en toekomstige nieuwe klanten
• Opleidingen en trainingen volgen via ons Brain Development Lab

De opdrachten: van starter naar professional
Het traineeship Financial Risk is ideaal voor bèta’s die hun passie voor kwantitatieve data willen inzetten in een snel veranderende omgeving. Via House of Bèta ga je op detacheringsbasis aan de slag bij toonaangevende organisaties als Deloitte, Nationale-Nederlanden en in de toekomst andere sectoren. Je begint met het leren kennen van primaire bedrijfsprocessen en houd je voornamelijk bezig met risicoanalyse op strategisch- en portefeuille-niveau en het bouwen van riskmodellen. Goed overleg met stakeholders is van groot belang, daarom spreek je hen regelmatig en breng je updates uit van het werk dat je doet. Jij beslist zelf welke kansen je wil pakken en hoe ver je wilt doorgroeien bijvoorbeeld tot financial risk manager of risk consultant. Wie weet vormen jouw analyses al heel snel de basis van impactvolle beslissingen!

De opleidingen voor jou als trainee Financial Risk
Om jouw groei te stimuleren volg je opleidingen gericht op Actuarieel Rekenen, Inleiding Financial Risk en IT-trainingen. Een master in Financial Risk Management kan een mooi vervolg zijn en de kroon op jouw ontwikkeling! Naast meer kennis vergaren, zorgen we er ook voor dat je op persoonlijk vlak groeit. Dit doen we met vaardigheidstrainingen in Personal Performance. Je leert meer over timemanagement, inspelen op belangen en effectief beïnvloeden. Alle trainingen zijn erop gericht om jou te helpen het beste uit jezelf te halen.

De coaching van jouw People Manager
Bij House of Bèta geloven we in de kracht van onze People Managers. Ook jij krijgt er één. Iemand die jou dat duwtje in je rug geeft als je dit nodig hebt en die dat ook doet als je niet denkt dat je het nodig hebt. Een coach die er dag en nacht is voor al je vragen. Een sparringpartner waarmee je samen op zoek gaat naar jouw ambitie. Deze schrijven jullie uit in een ontwikkelplan en realiseer je op het gewenste tempo.

Wat bieden we onze Bèta’s?
• Een vast contract, na voltooien van je proeftijd
• Salaris dat met je meegroeit
• Samen met een People Manager werken aan je ontwikkeling
• De kans om je rijbewijs zakelijk en privé in te zetten: je krijgt een leaseauto met tankpas
• Doorgroeimogelijkheden die aansluiten bij jouw ambitie

Wat vragen we van onze Bèta’s?
• Een afgeronde wo bachelor of master (bèta-achtergrond is een sterke prè)
• Aantoonbaar cijfermatig inzicht en de ambitie om te groeien als Financial Risk-professional
• Doorzettingsvermogen, resultaatgerichtheid, leergierigheid en nauwkeurigheid
• Flexibiliteit in reistijd en inzetbaarheid
• Woonachtig in de Randstad
• Beschikking over een rijbewijs B!

Werk maken van deze vacature?
Solliciteer op het traineeship Financial Risk en vertel ons waarom jij de geschikte kandidaat bent via https://www.houseofbeta.nl/traineeships/traineeship-financial-risk/. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact op met Christine via christine.barmentlo@talent-pro.com of 06 – 46 04 86 41.