Traineeship Data Science

I love it when I learn from Big Da-ta! Herken jij jezelf in deze tune? Mooi, want dat is precies wat jij gaat doen in het traineeship Data Science. Jij kent de waarde van kwantitatieve informatie en ontvouwt daaruit belangrijke inzichten. Je vindt het gaaf om deze te delen met beleidsmakers binnen de financiële dienstverlening, overheid en energiesector. Je helpt beleid bepalen én ook nog eens de dienstverlening naar burgers toe verbeteren. Data is een wetenschap op zich, die maar enkelen beheersen. Met ons traineeship word jij daar een van.

Het ontwikkeltraject in het traineeship Data Science
Het traineeship Data Science bestaat uit drie belangrijke onderdelen:
• Kennismaking met House of Bèta, collega’s en ons opleidingsaanbod tijdens de onboarding
• Waardevolle ervaring in de praktijk via opdrachten bij onze klanten
• Doorlopend opleidingen bij ons Brain Development Lab, waar de theoretische basis van jouw ontwikkeling gelegd en verbreed wordt

De opdrachten: werken met Big Data
Je gaat als young professional gedetacheerd werken voor klanten in de financiële dienstverlening zoals alle grote banken en verzekeraars in Nederland of aan de slag bij onder andere overheidsinstanties en organisaties in de telecom, energiemarkt of transport. In beginsel stomen we je klaar voor het bedrijfsleven waarna jouw eigen groeipad je leidt naar mooie rollen als data analist, BI-consultant of data scientist. Je bepaalt je eigen tempo en samen met je People Manager breng jij jouw skills en ervaring naar een hoger level. Hoe gaaf is het als jij straks de data science consultant bent die élk bedrijf nodig heeft?

De opleidingen voor jou als Data Science trainee
Binnen het Traineeship Data Science is alles erop gericht je snel bekend te laten maken met de mogelijkheden binnen het IT-landschap en dataverwerking. Je begint met de basis en kiest in het tweede jaar met een stevig fundament van jouw opgedane kennis en praktijkervaring voor opleidingen en trainingen die passen bij jouw ambitie in de datawereld. Tijdens de onboarding leer je de fijne kneepjes van dataverwerking in Excel en VBA. Al snel leer je programmeren in verschillende talen en ga je werken met dataverwerkingsprogramma’s en -tools om je analytische vaardigheden te ontwikkelen. Ook een masteropleiding behoort tot de mogelijkheden binnen het groeipad dat jij met jouw People Manager bepaalt. Betaald data science studeren dus, mét professionele begeleiding en mooie praktijkopdrachten.

De coaching van jouw People Manager
De professionele begeleiding komt van jouw People Manager. Hij of zij is jouw steunpilaar binnen het traineeship. Je People Manager is er niet alleen voor je tijdens de onboarding, tijdens je intakegesprekken bij klanten en zeswekelijkse voortgangsgesprekken. Je People Manager is er ook om jou te coachen in alles wat er op professioneel en persoonlijk vlak op je afkomt. Vooral met de People Manager onderscheidt House of Bèta zich van andere detacheerders.

Wat bieden we onze Bèta’s?
• Een vast contract, maar toch in verschillende keukens kijken
• Een mooi salaris dat met jouw professionele ontwikkeling meegroeit
• Coaching on en off the job met een eigen People Manager
• Brede doorgroeimogelijkheden met ruimte voor jouw ontwikkeling
• Een leaseauto met bijbehorende tankpas voor zakelijk én privé gebruik
• Een mooi thuis waar je in gezelschap bent van 150 gelijkgestemde professionals

Wat vragen we van onze Bèta’s?
• Een afgeronde wo bachelor of master (bèta-achtergrond is een sterke prè)
• Honger naar groei, kennis en mooie kansen
• Accuraatheid en een sterke analytische blik die altijd vooruit is gericht
• Flexibiliteit, qua instelling en inzetbaarheid
• Woonachtig in de Randstad. Korte reistijd betekent meer tijd voor work smart, play hard!

Werk maken van deze vacature?
Solliciteer voor het traineeship Data Science en vertel ons waarom jij de geschikte kandidaat bent via: https://www.houseofbeta.nl/traineeships/traineeship-data-science/. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact op met Rik via rik.vanderveen@talent-pro.com of 06 – 15 90 85 01.