Traineeship Business IT – Talent&Pro

Whizzkids moeten de wereld redden. Tot dat inzicht zijn we inmiddels allemaal gekomen in het bedrijfsleven. Computerfanaten die kleine en handige oplossingen voor grote data-vraagstukken bedenken en die ook implementeren. Computerfanaten die de business en IT met elkaar weten te verbinden, en daarmee voor burgers én organisaties het leven een stuk aangenamer maken. Ben jij die held, die handige IT-oplossingen snel ziet? Die begint te stuiteren bij het horen van termen als blockchain, artificial intelligence en robotisering? Dan is het traineeship Business IT zeker iets voor jou!

Over het traineeship Business IT
Het traineeship bestaat uit een aantal vaste onderdelen:
• Het Talent&Pro onboarding programma
• Werkervaring opdoen, oriënteren én specialiseren
• Doorlopend vaardigheidstrainingen en vakinhoudelijke opleidingen zoals Wft’s

Als trainee Business IT leer jij de taal van zowel de business als de IT te spreken, zodat jij complexe data kunt vertalen naar bruikbare oplossingen. De werkzaamheden die hierbij horen, voer je als Young Professional op detacheringsbasis uit bij financiële dienstverleners zoals Achmea, PGGM en de Rabobank. Tijdens het gehele traineeship krijg je een People Manager die jou coacht en waarmee je samen aan je professionele en persoonlijke doelen werkt. Talent management is waar onze People Managers in uitblinken. Jullie stippelen tijdens de onboarding een mooi ontwikkelplan uit. En spreken elkaar tijdens de rest van jouw traineeship regelmatig om jouw performance en talent development te optimaliseren!

Om je niet direct in het diepe te gooien, vinden we het belangrijk dat je eerst de financiële dienstverlening goed leert kennen. Je begint daarom aan de business kant waarbij je voornamelijk klanten gaat helpen met IT vraagstukken. Op basis van jouw ontwikkeling komen er steeds meer uitdagende opdrachten op jouw pad. Als trainee Business IT ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de analyse, verwerking en doorvoering van resultaten. Of je ontwerpt vernieuwingen en stelt testplannen op.

Het ontwikkeltraject bestaat naast werkervaring opdoen ook uit het volgen van diverse opleidingen zoals SQL, VBA, Tmap, LEAN en Agile/Scrum. Met de werkervaring en diploma’s die je verzamelt, komt jouw carrière in een stroomversnelling en groei je door van junior trainee Business IT naar data-, test-, business- of informatieanalist. Klinkt goed, toch?

Wie ben jij als trainee Business IT?
• (Bijna) hbo of wo afgestudeerd en starter op de arbeidsmarkt
• Gericht op professionele en persoonlijke ontwikkeling
• Creatief, nauwkeurig en resultaatgericht
• Flexibel inzetbaar én enthousiast over detachering
• Woonachtig in de Randstad of bereid om hier naartoe te verhuizen
• In bezit van een rijbewijs. Anders staat die leaseauto ook maar een beetje mooi te wezen

Wat biedt Talent&Pro?
• Behalve werken bij een Best Workplace?
• Jobhoppen bij verschillende financiële dienstverleners (40 uur per week)
• Het einde van je proeftijd wordt beloond met een vast contract!
• Salaris dat met je meegroeit
• People Manager (fulltime loopbaancoach)
• Leaseauto, mét tankpas waarmee je zowel zakelijk als privé kunt rijden

Talent&Pro is een snelgroeiend detacheringsbureau binnen de financiële dienstverlening. We detacheren ruim 800 afgestudeerde hbo’ers en wo’ers bij grote banken, verzekeraars, pensioenfondsen en het actuariaat. Begeleiding van een People Manager en het verder ontwikkelen van vaardigheden en kennis staan in onze traineeships centraal. We geloven namelijk dat je nooit bent uitgeleerd. Naast het harde werken en studeren, vinden we het ook belangrijk om plezier te maken. We organiseren daarom veel events zoals vier keer per jaar een gezellige pubquiz bij ons op kantoor in Utrecht, een gave skitrip en een groots eindejaarsfeest!

Solliciteer voor het traineeship Business IT
Je weet nu wat wij belangrijk vinden. Denk jij dat je goed bij ons past? Solliciteer, en vertel ons vooral waarom dat zo is. Dat kan via de website: https://www.talent-pro.com/traineeships/traineeship-business-it/. Voor vragen kun je terecht bij Rik van der Veen via rik.vanderveen@talent-pro.com. Bellen voor een goed gesprek mag natuurlijk ook: 06 – 15 90 85 01.