De datum 17 november 2017 bestaat uitsluitend uit priemgetallen! Daarom zal op die dag het symposium 'Oneindig & Ondeelbaar: het Paradijs van Priemgetallen' plaatsvinden in de Radboud Universiteit Nijmegen. Dit symposium wordt georganiseerd door de wiskundestudievereniging Desda. De ontvangst van het symposium zal plaatsvinden in het Huygensgebouw van de Radboud Universiteit te Nijmegen, en de lezingen worden verzorgd in de zaal HG00.307 (nog een priemgetal!).

De dagvoorzitter is professor Frans Keune. Er zullen vier lezingen verzorgd worden door deskundigen in verschillende gebieden van dit rijke onderwerp. Er komen dan ook veel onderwerpen aan bod. Klik door voor meer informatie over de sprekers en het programma.

Tijdens het symposium wordt er een lunch aangeboden. Deze is, evenals de toegang tot het symposium, gratis. Wiskundestudenten van buiten Nijmegen kunnen hun (eventuele) reiskosten declareren bij de organisatie. Voor de voorwaarden en meer details, zie de pagina over de inschrijving.

Kijk hier voor meer informatie over onze sponsoren. U kunt de organisatie benaderen via de contact-pagina.

Platform Wiskunde Nederland