Laden Evenementen

« Augustus 2019

  • Dit event is voorbij.

JesCö 18+ /// Lindelöve

14 februari, 17:30 - 04:00

— HG00.307 – Next Level

14 Februari… Voor menig wiskundige doorgaans een gevreesde dag. Niet alleen omdat het de sterfdag is van onze held David Hilbert, maar ook, en misschien vooral, omdat het de dag is van de romantiek. Want hoe eenzaam voelen wij ons als we alleen maar paren in een welgedefinieerde relatie zien, terwijl de liefde voor ons zo complex is? Als volledige affectie voor ons slechts imaginair is en we niet zonder verlies van algemeenheid kunnen aannemen dat ze ons wel ziet staan? Als haar perfecte lichaam buiten ons bereik ligt, omdat ze altijd wordt afgeleid door die gladde alfa’s? Of wanneer haar hart wel voor ons open staat, maar toch dicht is?

Dit jaar hoeft er niet gevreesd te worden. Dit jaar gaan we Valentijnsdag vieren op onze manier. Daar gaat JesCö voor zorgen. Op 14 februari vindt niet alleen de meest spectaculaire, meest spannende, meest op-het-randje JesCö-activiteit ooit plaats, er is ook een spetterend, intiem, romantisch, avondafsluitend feest: Lindelöve. Dit nòg avondvullendere programma belooft een valentijnsnacht te worden waar Desda nog jaren van zal spreken.

We beginnen om 17:30 in HG00.307 met extra hete pizza, met aansluitend de JesCö-activiteit (18+).
Vervolgens wordt je libidö in stand gehouden tijdens een intermezzö dat je klaarstoomt voor Lindelöve om 23:00 in Next Level.

Inschrijvingen openen maandag 21 januari. Teams van 4. Kies verstandig. Dresscöde: 18+.

Kosten: Pizza 6 euro; JesCö gratis; Intermezzö 3 euro; Lindelöve gratis.

Tijdens deze speciale JesCö-activiteit komt de sensuele kant in ons naar boven en na een bacö’tje of 22 op Lindelöve kunnen we heel de wereld aan. Niemand gaat 14 februari alleen naar huis.