Topicus – profiel

Over Topicus

Topicus is een ICT dienstverlener met meer dan 550 medewerkers gevestigd in het centrum van Deventer, Enschede en Zwolle.

Wat we doen

Wij bouwen volledig web gebaseerde ICT-systemen voor de sectoren zorg, onderwijs, finance en overheid in Java of .NET. Dankzij onze op Agile en SCRUM gebaseerde projectaanpak, de sterke technische basis en uitgebreide domeinkennis zijn we in staat snel en doelgericht projecten te verwerven en te realiseren. Bij het realiseren van deze systemen puzzelen we graag met vraagstukken over security, privacy, architectuur, requirements, big data en usability en maken daarbij graag gebruik van de nieuwste technologieën.

Topicus voor studenten en young professionals

Topicus begeleidt jaarlijks circa 50 WO- en HBO studenten met hun stage- of afstudeeropdracht. Voor startende ICT professionals hebben wij altijd vacatures open staan binnen het vakgebied software ontwikkeling en -analyse. Als teamlid maak je actief deel uit van een projectteam, waarin je meewerkt EN meedenkt naar nieuwe oplossingen voor uitdagende ICT-projecten.

Ontwikkel je talent

Onze medewerkers laten doorgroeien is de sleutel voor ons toekomstige succes. Dat dit werkt hebben we gemerkt: nauwelijks verloop en een goede instroom van jong talent. Talent werkt graag met talent. Bij Topicus krijg je de ruimte om je te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen. Mocht je het willen, dan word je actief betrokken bij op maat gesneden programma’s om kennis en vaardigheden te trainen. Topicus werkt daarvoor samen met Universiteiten, Hogescholen en specialistische onderwijsinstellingen.

Ruimte voor ideeën

Onze medewerkers laten doorgroeien is de sleutel voor ons toekomstige succes. Dat dit werkt hebben we gemerkt: nauwelijks verloop en een goede instroom van jong talent. Talent werkt graag met talent. Bij Topicus krijg je de ruimte om je te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen. Topicus werkt daarvoor samen met Universiteiten, Hogescholen en specialistische onderwijsinstellingen. De deur staat voor slimme analisten en ontwikkelaars altijd wagenwijd open.

Voor meer informatie over Topicus kun je kijken op www.topicus.nl, Facebook, Twitter of YouTube of neem contact op met Sabine Oude Booijink via sabine.oude.booijink@topicus.nl .