DSW – profiel

Werken in een dynamische ICT-omgeving waar sfeer en ambitie samenkomen.

Een zorgverzekeraar die zoekt naar ICT-ers? Dat is best logisch als je bedenkt dat steeds meer van onze activiteiten digitaal zijn. Om onze verzekerden een optimale service te kunnen bieden gaan we elke dag de uitdaging aan om onze systemen te (ver)bouwen en verbeteren. Dit doen we op onze eigen pragmatische en zo hier en daar eigenzinnige manier. Pas jij bij DSW?

Onze ICT
DSW ontwerpt, ontwikkelt en realiseert bijna alle applicaties die intern worden gebruikt zelf. Denk hierbij aan onze app, een zorgkostendeclaratiesysteem of onze veelgeprezen website. Hierdoor is de ICT-afdeling de grootste afdeling van DSW. Ongeveer een kwart van onze ruim 500 medewerkers werkt hier.

Werken bij DSW Zorgverzekeraar betekent niet alleen dat je werkt met innovatieve systemen. Ook in onze dienstverlening aan verzekerden en zorgaanbieders zijn wij steeds gericht op vernieuwing en verbetering. Dit zie je terug in de architectuur van onze systemen, maar ook in de gebruikte platforms en de nieuwste ontwikkeltools.

Bèta
Natuurlijk sluit een studie Informatica of iets vergelijkbaars het beste aan bij onze werkzaamheden. Maar ook als je een andere bètastudie hebt afgerond zoals Wiskunde of Natuurkunde kan je bij ons beginnen als ICT-Trainee. Het belangrijkste vinden wij een goed logisch denkvermogen en jouw motivatie om onze ICT-afdeling naar een hoger niveau te helpen.

Nieuwsgierig?
Voor meer informatie kan je terecht op werkenbijdsw.nl, maar we vinden het natuurlijk leuker om eens persoonlijk kennis te maken. Kom bijvoorbeeld langs bij een van onze inhousedagen of bezoek onze stand tijdens de BBB carrièrebeurs komend jaar. Blijf op de hoogte van onze activiteiten via Facebook, LinkedIn en lees interessante updates op onze website werkenbijdsw.nl.

Heb je specifieke vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op!

Ernst de Pee
Teamleider en Recruiter ICT

ictwerving@dsw.nl
010 2466 200

DSW Zorgverzekeraar