Ordina

Over Ordina

Even wat over ons. Ordina is een onafhankelijke dienstverlener op het gebied van Consulting, Solutions en ICT met als werkterrein de Benelux. Onze cultuur typeert zich als eerlijk, open en nuchter. We zien onszelf als de bedenkers en bouwers van een duurzame digitale wereld.

Dit doen we in samenwerking met onze klanten, partners en leveranciers, omdat je alleen op die manier tot de beste (digitale) oplossingen komt. Met als doel: zorgen dat onze klanten hun ambitie waar kunnen maken. Geldt trouwens ook voor onze eigen mensen. Je werkt aan interessante en uitdagende opdrachten en maatschappelijke projecten voor grote, aansprekende bedrijven en organisaties. Ordina verwacht en stimuleert dat professionals hun kennis zodanig inbrengen, ontwikkelen en delen, dat zij bijdragen aan het succes van klanten én van ons bedrijf. En zo groei je elke dag.

Young Professional Programma (Traineeship)

In het tweejarig Young Professional Programma maak je van verschillende kanten kennis met Ordina en onze klanten. De basis leg je in de praktijk, want we geloven dat je 70% leert on the job, 20% door feedback en 10% door training.

Er veel aandacht voor het verbinden van techniek en business. Je begint met het volgen van een intensief programma waarbij de eerste 4-6 weken centraal staan met interessante trainingen en opleidingen. Na die trainingen mag je bij diverse grote bedrijven aan de slag met toffe projecten! Zo leer je razendsnel. Je krijgt in no time feeling met de mensen, de verschillende afdelingen en bedrijfsprocessen. Tegelijkertijd krijg je een vakinhoudelijke opleiding waar je de diepte van je vakgebied leert kennen. In de eerste fase van je carrière geef je je loopbaan dus vorm door de combinatie van vakinhoud en trainingen op het gebied van soft skills, klant- & domeinkennis en intervisie. Wil je meer weten? Neem gerust alvast een kijkje op: www.werkenbijordina.nl

Samen innoveren bij Ordina

Ben jij klaar voor een knallende start van jouw carrière? Dat komt goed uit, want wij zijn juist nu op zoek naar jou: een sociale en ambitieuze starter met een passie voor ICT. Omdat we jou waardevol vinden.

Wat breng je ons dan? Een frisse blik, actuele kennis en nieuwe energie. Wij geven je een vliegende start, een gezamenlijk ontwikkelprogramma en de ervaringen van collega’s die je meenemen in onze digitale wereld.

Meer weten?

Ben je enthousiast geworden en wil jij jezelf binnenkort Young Professional noemen? Kom dan snel eens langs voor een kop koffie en een potje tafelvoetbal!

Neem contact met Maaike Koster op via:
Telefoon: 06-20825410
E-mail: maaike.koster@ordina.nl